VRAGEN? BEL +31 6 53 31 35 11
Nederlands
Bretonse kust
Verkoper
Hans Bijster
Contactgegevens verkoper
Socratesstraat 278
7323 PP Apeldoorn

055-3662669
info@wardsart.com
Website
Formaat
120 x 100
€ 650
Beschrijving Contact
Het schilderij geeft de woeste kust met de dreigende stormlucht en de lieflijkheid van de bloemen die er overal tussen de stenen opduiken weer. Een combinatie waar je door gegrepen wordt. 

`Bretonse kust` is geschilderd met acryl en is voorzien van een simpele houten lijst. 

Marja Oskamp-Bakker laat zich inspireren door het mystieke van de wereld om haar heen. In haar landschapsschilderijen vind je vaak een schittering terug van een zonnestraal, die je doet afvragen of er zich daar iets bijzonders bevindt. Ook op haar andere schilderijen maakt ze gebruik van licht en lichtval, waardoor ze iets ‘levends’ krijgen. Ze schildert ‘makkelijk toegankelijke’ taferelen die voor een ieder herkenbaar zijn en vaak op het gevoel werken.

Marja heeft overal in Nederland workshops gegeven, waarbij ze getalenteerde en minder getalenteerde enthousiastelingen geholpen heeft een schilderij van eigen hand te maken. Aan de hoeveelheid aanvragen, die uiteindelijk ook geresulteerd hebben in workshops op ‘locatie’ in Bretagne (Frankrijk) mag duidelijk zijn dat ze er goed in slaagde om hobbyisten te begeleiden naar een bevredigend eindresultaat.

Sinds kort legt ze zich toe op het schilderen van portretten, waarbij ze het gezicht de kenmerkende trekken geeft zoals op een foto vastgelegd wordt en het wezen van de ‘figurant’ vat in een passende, vaak abstracte achtergrond. De combinatie van deze twee technieken geeft unieke werken.

Marja schildert ook in opdracht.
 

Advertentienummer: 1947

Er zijn geen specificaties beschikbaar gesteld voor dit product!
Er is geen informatie over de verkoper beschikbaar gesteld!
Contact met de verkoper.